Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ευχαριστήριος Επιστολή μετά την Διεξαγωγή τών Σιθωνείων 2011

Προς: Παγχαλκιδικό σύλλογο Θεσσαλονίκης « οΑριστοτέλης»

Νικήτη 11 Ιουλίου 2011

Η αθλητική εκδήλωση Σιθώνεια πραγματοποιήθηκε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά με την οικονομική στήριξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, του Δήμου Σιθωνίας, από συλλόγους και ορισμένους ιδιώτες χορηγούς στο μέτρο των δυνατοτήτων τους . Ενας εκ των υποστηρικτών χορηγών ήταν ο σύλλογός σας. Διέθεσε τα κύπελλα-μετάλια τα οποία επιδόθηκαν στους νικητές και νικήτριες των αγωνισμάτων της μεγάλης διεθνούς συνάντησης ρίψεων «τα Σιθώνεια.
Ο σύλλογός σας επίσης διέθεσε τον ιατρό κ. Καραμούζη, ο οποίος ως ιατρός των αγώνων παρέσχε τις υπηρεσίες του αφιλικερδώς. Για τα παραπάνω είμαι υπερήφανος ως μέλος του παγχαλκιδικού συλλόγου «ο Αριστοτέλης»
Η Οργανωτική επιτροπή, νοιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε, και να σας παρακαλέσουμε να συνεχίσετε αυτή τη βοήθεια ώστε τα Σιθώνεια να γίνουν μία διεθνής συνάντηση ρίψεων αντάξια εκείνων του εξωτερικού. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και το δικαιούμαστε. Εφ’ όσον και εσείς είσθε ικανοποιημένοι από τα Σιθώνεια, και πιστεύετε ότι βοηθούν τους αθλητές-τριες της εθνικής ομάδος (ρίπτες) αλλά και στην ανάπτυξη του στίβου στη περιφέρεια, σας παρακαλούμε όπως συνεχίσετε την στήριξή σας, ώστε η αθλητική αυτή εκδήλωση να διατηρηθεί και να γίνει ένας αγώνας υψηλού επιπέδου,

Νίκος Παπαδημητρίου / Υπεύθυνος διοργάνωσης, 6942-812871