Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η επόμενη μέρα στο Λουτράκι

.

Μετά από πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, η Οργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις παραχώρησε στο Δημαρχείο της περιοχής ανάλυση των πεπραγμένων της φετινής διοργάνωσης. Στη συνάντηση, όπου εκτός από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ξενοδόχων και των επιχειρηματιών της περιοχής, παρουσιάστηκε το υλοποιημένο πλάνο επικοινωνίας του αγώνα και τα αποτελέσματά του σε επίπεδο προβολής.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, κ. Κώστας Λογοθέτης, τόνισε προς τους παρευρισκόμενους ότι ο Δήμος έχει αποδείξει πως μπορεί να φιλοξενεί τόσο μεγάλες διοργανώσεις, ενώ αναμενόμενα στάθηκε στο Ράλλυ Ακρόπολις λέγοντας «τέτοια μεγάλα γεγονότα, αλλά κυρίως αυτό, πρέπει να διεξάγονται μόνιμα στην περιοχή μας».

Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ράλλυ Ακρόπολις 2011, κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι «είναι μεγάλο ατού για την Οργάνωση το γεγονός ότι το Ράλλυ Ακρόπολις διεξάγεται με επίκεντρο μια πόλη που έχει εμφανώς αγκαλιάσει τον αγώνα».

Την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ακολούθησε συζήτηση μεταξύ της Οργάνωσης του Ράλλυ Ακρόπολις και των εκπροσώπων του Δήμου, όπου μεταξύ άλλων η δημοτική πλευρά δεσμεύτηκε στη σύσταση μιας επιτροπής που θα ασχολείται σε ετήσια βάση με τα θέματα που αφορούν τον αγώνα.

[]