Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"

-----------
Η ομάδα του «Μακεδονικού» εμφανίστηκε κατά πολύ υποδεέστερη των Αμερικανίδων, γι’ αυτό και δεν υπάρχει κανένα σχόλιο γι’ αυτόν τον αγώνα. Στον αγώνα με τον «Μακεδονικό», το μόνο που έμαθαν ίσως, οι Αμερικανίδες από αυτόν, ήταν ότι η «Μακεδονία» δεν έχει καμιά σχέση με τις «Ορχιδέες του Βουκεφάλα»… Παρεμπιπτόντως, να σημειώσουμε ότι είχαμε και δήλωση συμμετοχής από αυτούς, αλλά χωρίς κανέναν δισταγμό οι διοργανωτές, απέκλεισαν τη συμμετοχή τους, τόσο ως εχθρούς της Ελλάδος, επισήμως, όσο και ως προβοκάτορες πιθανώς, σε επεισόδια που θα δημιουργούσαν, σαν αυτό του προπερσινού Διάπλου.
Αυτά τα υποκείμενα, είτε με το καλό είτε με το στανιό, πρέπει να καταλάβουν ότι η ύπαρξή τους και η οντότητά τους, δεν παίζεται στις συμμαχίες οποιονδήποτε κρατών πέραν της Μεσογείου (και των Αμερικανών), αλλά στην αποδοχή τους από εμάς, από την Ελλάδα. Τα υπολείμματα αυτά των Σλάβων στα βόρεια της χώρας μας, μετά και την διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν Μακεδόνες, γιατί δεν έχουν και καμιά απολύτως, σχέση με αυτούς. Η Μακεδονία ήταν, είναι, και θα είναι μία, και Ελληνική… Άει σιχτίρ…
Οι κοπέλες της ομάδος του «Μακεδονικού»: Λιόλιου, Κονδύλη, Αργυροπούλου, Κέκελη, Κεσόγλου, Πρωτογέρου Κ., Κυριακίδου, Μπουγιαντσή, Παντελιάδου, Καρακέλη, Πρωτογέρου Β. Διατητές: Εδιάρογλου – Λειβαδιώτης.

Η συνέχεια στην εφημερίδα...